• Fraktfritt över 699kr
  • Snabb leverans 1-3 dagar
  • Klarna betalning

Välkommen till Minilandet.se
Upptäck vårt stora utbud av träleksaker, leksaker, kläder och tillbehör för baby och barn. Låga priser och snabba leveranser.

NYHETER

Nappar

Här på Minilandet.se hittar du ett stort utbud av leksaker, träleksaker, barnkläder och barnprodukter till "minisar" i alla åldrar. Vi fokuserar på noga utvalda barn- och babyprodukter. Du kan med andra ord alltid vara säker på att du får hållbara, säkra och giftfria leksaker när du handlar av oss. Vi letar ständigt efter nya leverantörer och fyller på vårt sortiment av spännande leksaker i trä, barntextiler, måltidsset och andra barn-, och babyprodukter hela tiden.
Våra nyheter uppdateras kontinuerligt och fräscha leksaker och tillbehör dyker upp titt som tätt, både från nya leverantörer och redan populära märken som 
MushieJabadabadoBloomingvilleBIBS , Little Dutch, Label Label och DoneByDeer. Nu har vi även baby- och barnkläder från Geggamoja.
Är du lika passionerad av hållbara barnprodukter, barnkläder, leksaker och träleksaker som oss kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev och vi lovar att hålla dig uppdaterad om senaste nytt från Minilandet.se.

OM OSS

Slipp leksaksdjungeln -  hos Minilandet finns ett stort utvalt sortiment av produkter för baby och barn!

Vår affärsidé är att erbjuda hållbara leksaker och barnprodukter från ledande varumärken på en och samma plats. Produkterna är valda med stor omsorg och kommer från välkända varumärken. Design, kvalitet och funktionalitet står centrum för valet av våra produkter. Vår förhoppning är att ett besök hos oss skall ge dig idéer och inspiration.
För en smidig och trygg köpupplevelse samarbetar vi med Klarna.
Vi fyller på vårt sortiment kontinuerligt så håll utkik och få information om senaste nytt genom att följa oss på våra social medier, Facebook och Instagram och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.


Välkommen till Minilandet.se - Din destination på nätet för fanastiska produkter för baby och barn.